čtvrtek 13. prosince 2012

Co bych ráda změnila

můj tumblr :)Ahojte všichni, vím že jsem už dneska přidala jeden pečící článek ale tak nějak mám chut vám napsat o svém novém plánu. Poslední dobou - ani nevím čím to je, jsem nějaká nespokojená, protivná apod. Je mi blbé pořád všechno přisuzovat jen počasí nebo škole. Takže jsem dostala odpoledne takový nápad, sepsala jsem si všechno co chci na sobě změnit a hodlám si jednotlivé body po čase úspěšně odfajfknout.

Vím, že pro někoho je to nezajímavé téma, v tom případě mě omluvte, křížkem vypněte můj blog a zase ho navštivte za pár dnů kdy už se zde objeví článek na jiné téma. Pro ty kteří mají čas a chut si něco takového přečíst si dovolím tenplán rozepsat.



Co chci na sobě změnit do nového roku i po něm? :)


1) Chci si nabarvit obočí (před chvílí úspěšně splněno)

Nejsem majitelka krásně hustého a tmavého obočí. Škoda, naštěstí existují přípravky, které mi pomůžou, snad natrefím na lepŠí barvu než je Swiss-o-Par, která mi posledně nevyhovovala.. Ušetřila bych tak ráno spoustu času, navíc někdy nemám svůj den a neodhadnu tvar nebo barvu, to pak vycházím z domu jako Brežněv, na druhou stranu aspoň se kolemjdoucí nenudí :D



(uvažuju o článku o značce Refectocil, konkrétně 3 přípravcích, které jsem koupila a které mile překvapily)

2) Chci si konečně dopřát prodloužení a zahuštění řas
(částečně splněno, jsem už objednaná, ted jen čekat na onen osudný den :D)

Ráda bych to vysvětlila, vždycky jsem byla blázen do šminek. Ráda se maluju, experimentuju a každé líčení je něco jako chvilka jen pro mě samotnou ale pakřpíjde část malování řas řasenkou. Nevím proč, ale nenávidím řasenky. (není to řasenkou nebo značkou, ale mnou) Nejraději bych krásně vystínovala oči, dala hezkou rtěnku a řasy nechala jen tak. Proto bych Diamond lashes nevolila z důvodu trápení s krátkými nebo řídkými řasami, ale ráda bych byla upravená kdykoliv to bude potřeba, ctřeba i  v 8 ráno po 12 hodinách práce v klubu. Zbavilo by mě to i mé fobie z řasenek :D




3) Chci dokončit svůj sen
Nevím jestli jsem tu o tom vůbec někdy psala, ale je to rok a půl, co jsem se rozhodla změnit své tělo. Totálně jsem překopala svůj jídelníček a začla pravidělně cvičit. Bohužel díky mému onemocnění nepatřím mezi štastné slečny, které dokážou hubnout rychle a poměrně snadno. Léky, které beru mi to značně ztěžovaly, ale zvládla jsem to ze 73 kil jsem se dostala na 60. Teda přesněji jsem před pár měsíci měla 57, bohužel přišlo nepříjemné období a stresy a já 3 kila nabrala. Ted bych to ráda dokončila a postavu si vyrýsovala cvičením. Váha je mi asi jedno, měřím 174 cm, takže ani těch 60 se mi nezdá hrozné, hlavní jsou centimetry :)

(mé oblíbené motivační fotky z Tumblru, můj Tumblr)

4) Chci sundat gelové nehty
Chci-nechci-musím. Takže je to splněno už dopředu, čeká mě to zítra. Musím kvůli práci, jsem ale ráda, o jednu umělost méně :). Čas dát dopořádku své nehty a hezky o ně pečovat, konečně využuju Vaše články o krásných lacích na nehty :D (jsem ale nešika na lakování, vždycky přetáhnu barvou i přes kůžičku :D)

(vzpomínky na pár minulých)

5) Chci více času trávit s rodinou
To asi netřeba víc komentovat.

6) Chci se zlepšit v angličtině
Chyba se stala už někdy na základce. Jazyky mi dělají problém. Patřím mezi ty, kteří nosí úkoly, snaží se, ale nějak mi to nejde. Nerada bych, aby nastal problém u maturity a hlavně hrozně závidím všem slečnám, které vyjely do Ameriky a bez problému se domluví. Chce to pilovat a pilovat :)

7) Chci odstranit znamínka
Bohužel mám na obličeji některá, která vyloženě vadí a překáží. Malé a nevýrazné mi nevadí, těch ostatních bych se ráda zbavila. Vyhlídla jsem už i jednu kliniku, kde provádí tyto zákroky, tak snad po Vánocích to co nejdříve výjde.

8) Chci pracovat na svém blogu
Pořád jsem tu, dá se říct nováček. Snažím se zlepšovat kvalitu fotek a články. Je to běh na dlouhou trat a ikdyž mají ostatní blogerky dvě miliardy čtenářů, já jsem i za těch 101 štastná jako malé dítě a moc děkuju všem za komentáře, které tu za celou dobu přidali, moc děkuju :)

(můj první článek,  březen 2012)

9) Chci se zbavit problému s kůží
Nejsem si jistá, jestli mě někdo v tomto bodě pochopíte. Ale chci pravidelně chodit na solárko a ted prosím čtěte i dál - pravidelně myslím 2 týdně a ne z důvodu bronzového opálení, ale z důvodu toho, že trpím rohovatěním kůže. Kožní mi doporučila pravidelně mazat mlékem na předpis, tee tree olejíčkem a sluneční paprsky - v zimě solárko. Je to zvláštní, taky jsem nevěřila, že není jen škodlivé, ale může i pomoci, bohužel jsem hrozně líná a ze školy se vracím pozdě, takže je pravidelnost tvrdým oříškem.

10) Chci zkusit bělení zubů Crest
Možná patříte taky k těm lidem, kterým rovnátka na pevno způsobily mírné zažloutnutí zubů. Nechci hollywoodský úsměv bílý jako sníh, stačilo by mi zlepšení zhruba o dva odstíny. Hrozně mě zaujaly články o značce Crest, takže budu moc ráda, když mi napíšete, jestli s čímkoliv na bělení zubů máte zkušenost, děkuju předem!




To je všechno, snad jsem vás neunudila k smrti.
Napiště mi, po jaké změně teď toužíte vy, nebo co se Vám už podařilo změnit. 

Krásnou dobrou noc (dobrý den je asi zbytečné vzhledem k času :))

18 komentářů:

  1. na otázku "proč je Česko sto let za opicema", bohužel neznám odpověď :D
    a k tomu, co bys ráda změnila... gratuluju hlavně k trojce :) je super, že to i přes zdravotní potíže nevzdáváš!
    vzpomínky na nehtíky se mi líbí, ale určitě prospěje když budeš mít přírodní :)
    o rohovatění kůže jsem toho moc neslyšela.. ale když ti solárko poradila doktorka - pryč s leností! :)
    bělení zubů.. hmm, moc tomu nevěřím :) ale uvidíš! já používala bělící pasty a akorát mi pokazily sklovinu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Pořád je na čem pracovat :) Nehty budou velký nezvyk, ale laky to jistí :) Taky se toho bělení trošku obávám, uvidím no :)

      Vymazat
  2. Chtěla bych vyrůst. O 10-15 cm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych být klidně o 5 centimetrů menší, takže ti je klidně daruju :D :)

      Vymazat
    2. Tak to bych taky chtěla, ale tuším, že je to nesplnitelné :(

      Vymazat
  3. velmi pekne ciele, je fajn, ze si zacala uz teraz a necakas na novy rok!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raději ted, novoroční předsevzetí totiž nikdy nedokážu splnit :D:D

      Vymazat
  4. Pekny clanok, je podla mna vzdy super si takto napisat, co chces dosiahnut a potom sa to lahsie plni. Niektore ciele mas lahsie ine tahsie, ale podla mna ich dosiahnes! Drzim palce a budem rada ked nam na blogu budes pisat vyvoj :)
    Inak nezabudni sa zucastnit predvianocnej Ziaja giveaway:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda, když si všechno rozepíšu :) Určitě budu postupně psát a fotit, tedka chystám článek o obočí a příští čtvrtek jdu na řasy takže taky bude článek :)

      Vymazat
  5. Nevim, ale uprimne mi prijde na 174cm malo vazit 60kg, ale smaozrejme kazdemu se libi neco jineho. Jinak co se tyka beleni zubu, taky bych to rada zkusila , tak budu rada kdyz o tom pak treba na pises clanek :) A ty znaminkynbych si taky chtela nekdy nechat odstranit :) Jinak super a inspirativni clanek! LL*
    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě napíšu :) Mě ty známinka štvou mám jednou nehzké vystouplné naštěstí malé ale i tak :/ Děkuju :))

      Vymazat
  6. Dala sis moc krásné cíle..:-) Držím velmi, velmi palce ať je brzy vše odfajfkované a označené za splněné..:-) Sundat gelové nehty doporučuji, taky je budu sundavat..:-) Ale všechny tvé cíle jsou úžasné! Hodně štěstí a nevzdávej to..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Bude to ale nezvyk bez gelovek :D :)

      Vymazat
  7. mě se moc to zahušťování řas nelíbí, ale jinak s tebou v bodech souhlasím, mám to podobně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se nelíbí takové ty šíleně dlouho až k obočí, budu doufat že ty mé budou vypadat dobře :) uvidíme :)

      Vymazat
  8. Jsem na tom stejně v bodě 3. Sice to není úplně můj sen, nikdy jsem nebyla při těle spíš naopak, ale čím jsem starší tím víc si všímám toho, že už to není jako před lety, kdy jsme mohla jíst cokoliv a kdykoliv, teď se musím hlídat, hýbat se a ovládat, abych si udržela co mám. Už rok cvičím, ale ne poctivě, takže mé přání do nového roku je se tomu opravdu poctivě věnovat denně, minimálně ob den :)
    Chci mít pevný zadeček, ploché bříško a nechci mít faldy na vnitřní straně stehen, to si přeji ze všeho nejvíc :D
    Taky v bodě 6. a 8. Angličtina mi dělala vždy problém, nevím jestli to začalo nenávistí k mé první učitelce, která mi zapříčinila totální nechuť se vůbec snažit něco naučit nebo jsem byla jen líná. Každopádně si hodlám zaplatit kurz angličtiny a něco se naučit, protože si hrozně moc chci číst knížky v angličtině a normálně se domluvit s cizinci, když se mě někde náhodou zeptají jestli nevím jak se dostanou do svého vytouženého cíle :D A blog, to asi ani nemusím vysvětlovat.
    Jinak co se bělení zubů týče mám zkušenost s gelem White pearl a moc bych ho nedoporučila, je to nepraktické a hlavně jsem po něm měla hrozně citlivé zuby, bolely mě i celý den a o popíjení teplého čaje nebo mlsání zmrzliny ani nemusím psát - utrpení.
    Taky bych ráda zkusila tyto pásky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň za takový román :D jsem prostě "ukecaná".

      Vymazat
    2. Neomlouvej se, já děkuju ráda jsem si to přečetla :)) Vážím si všech komentářů hlavně tech dlouhých které si můžu pročíst ♥

      Vymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)