neděle 25. března 2012

Test: Voděodolná řasenka Max Factor


Před časem jsem v drogerii narazila na tuto řasenku a vzhledem k blížícímu se létu jsem si řasenku nakonec pořídila. Zatím jsem nenarazila ani na jednu voděodolnou, která by řasy dokázala prodloužit a přidat jim na objemu jako běžné řasenky, navíc největším zklamáním bylo, když ani nevydržely, to co voděodolné řasenky slibují - odolat vlhku, vodě v podobě děště atd...

Od voděodolné řasenky očekávám, že vydrží venkovní déšt, pobyt v sauně, den na koupališti...
Cena: 180-220 Kč. 
Díky výročí řasenek 2000 Calorie můžete výrobky zakoupit s výraznou slevou :)

Tak tedy co se týče kartáčku, je malý a drobný. Není to umělý kartáček, který je v poslední době čím dál tím oblíbenější, ale má obyčejné štětinky, které jsou husté a krátké. S kartáčkem se pracuje naprosto bez problému, jako výhodu beru i to, že nanese jen velmi malé a potřebné množství, tudíž se Vám skoro nepodaří řasy slepit nebo nanést přílit velkou vrstvu.


Co se týče objemu a prodloužení řas nevidím žádný rozdíl oproti řasenkám průměrné cenové skupiny.


 Tak a teď tedy pomyslný zátěžový test:

1) část testu
Odličovací tampon namočený ve vodě. Vydrží řasenka otírání a přejíždění tamponem po řasách nebo zanechá šmouhy a tmavé fleky?


A výsledek? Až neuvěřitelný, ani jedna šmoucha řasenka zůstala na řasách a nevytvořily se žádné tmavé kruhy pod očima. Řsy se jen mírně slepily což se dalo očekávat.

 Druhou část testu bych nazvala pro řasenku až extrémní :D Na hřbet ruky jsem nanesla malé množství výrobku a nechala zaschnout. Poté ruku vložila pod silný proud vody a prsty se snažila šmouhu rozmazat - NEPODAŘILO SE.


Na závěr bych tedy řekla, pokud hledáte řasenku, která nevydrží jen vodu, ale zřejmě všechno, co vás může potkat, tak Vám ji vřele doporučuji. Neřekejte ale od ní, že získáte neskutečně dlouhé řasy s úžasným objemem. Test zvládla na 1* a mě osobně mile potěšila.
Teď nezbývá než doufat, že se mi ji nějakým způsobem podaří dostat z ruky a z řas :D

Výsledené hodnocení 5/5 hvězd.



       

4 komentáře:

  1. Máš skvělé řasy!! :) A asi se jenom tak nesmyje no :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na řasách to vypadá pěkně :)) Snad se ti to podaří z ruky dostat dolů :D

    OdpovědětVymazat
  3. Podařilo se díky olejovému odličováku ! :D UF!

    OdpovědětVymazat
  4. jůůůůůů ♥ máš hezké řasy!

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)