pondělí 4. června 2012

Cassey Ho - Blogilates

Zdravím své milé čtenáře po nechutně dlouhé pauze, není to de facto ani pauza, jen jsem měla poslední dobou hodně nepříjemné problémy a starost o blog se přesunula až na jednu z posledních kolejí, což hodlám rozhodně napravit.

Dneska jsem se rozhodla pro takový oddychový článek, kde nevyužiju svých fotek z kosmetických nákupů, nákupů oblečení ani ničeho podobného, ale představím Vám slečnu, která mě velmi zaujala svou zálibou a dovednostmi. Jedná se o instruktorku fitness a pilates, jejíž videa se staly mou téměř každodenní rutinou. Ráda bych se s Vámi o "ní" podělila s doměním, že by se vám její videa a návody mohly líbit.




Kdo že ta mladá kočka s milým úsměvem, nadšením pro cvičení a vytrénovanou postavou modelky je?



Jmenuje se Cassey Ho, jak jsem již zmínila, je fitness a pilatess trenérkou pocházející z města Los Angeles. Vystudovala biologii na univerzitě v roce 2009, původně uvažovala o dráze lékařky, svou budoucnost viděla ona a především její rodiče v oblasti medicíny.  Již na škole začala vést hodiny cvičení Pilates, časem získala certifikáty Nesta a Balanced body university.




Nejenže ji nadchlo samotné cvičení, stala se též originální návrhářkou sportovních ůpomcek, vytvářela moderní a ryze holčičí sportovní potřeby, které se podstatně lišily od nudných konkurentů. Objednávky se jen hrnuly a časem místo obyčejných podložek začaly dámy dávat přednost jejím originálním návrhům, které měly šmrnc.

(jeden z navržených yoga-bags)

Ale i navrhování ji stejně jako medicína přestala tolik zajímat, došla ji inspirace a nápady, proto s vytvářením sekla a napadlo jí něco nového, co takhle předat své zkušennosti a tipy nejen o cvičení lidem a především slečnám z celého světa? Co takhle vytvořit stránku, nabízející vše, co sama umí díky získaným certifikátům, mnoholeté praxe a nadšení pro tento obor.


Své první pilates video natočila, když odjížděla z univerzity Video bylo něco, jako rozloučení pro všechny studenty, kteří rádi navštěvovali její hodiny. Nejdříve natáčení videí omezoval nedostatek času a mnoho práce v zaměstnání. Časem jí ale její každé další video přinášelo čím dál tím větší slávu. Za osobní úspěch považuje uveřejnění článku o ní v časopise Cosmopolitan nebo navázání spolupráce s módní značkou BEBE konkrétně v oblasti sportovního oblečení.


 (v jednom ze svých navržených modelů)

Její život pokračuje vesele dál, sláva a uznání stoupá. Říká o sobě, že je bláznem do všeho zdravého, její nadšení z cvičení jí asi nikdy neopustí a nadále chce nám ostatním předávat informace a dělat vše proto, aby nás nikdy nepřestala bavit a zajímat její činnost.

Které její videa naprosto miluju?



(Proč musí umět téměř vše sakra :D Jo mimo cvičení, u ní bohužel/bohudík pro naši postavu najdeme i lákavé recepty, jediné co nám zbývá, je uklidňovat se tím, že její jídla jsou opravdu zdravé a lehké)








Doufám, že Vás tato slečna zaujala a podíváte se na jedno z jejích videí a popřípadě se inspirujete nebo se dokonce vrhnete na cvičení s její pomocí :)

7 komentářů:

  1. už jsem na její stránky koukala a moc mě zaujala :)
    přemýšlím, že si některá videa stáhnu ;)
    Jsem ráda, že jsi zase přidala článek, už jsi mi tu chyběla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, já ji objevila asi před měsícem a mám ji moc ráda :) Slibuju, že zanedbávání blogu už je tatam :D :)

      Vymazat
  2. diky mám depresi ze sveho špeku.
    a přidáveeej krásko! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. špeku, ty nějaký máš? myslíš ten načele nebo za uchem? :D trdlo jedno !

      Vymazat
  3. Juj, tak to je inspirace s velkým "I". Okamžitě odkládám čokoládu, chci mít taky takovou zadničku ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky takovou chci mít, uvažuju, že si její fotky vytisknu a nalepím po celém pokoji :D

      Vymazat
  4. Tyjo, tak to je megainspirejšn!
    že bych konečně začala se sebou něco dělat? :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)