pondělí 17. prosince 2012

královna v mé sbírce řasenek

Každá má oblíbený make-up, oblíbenou tvářenku či rtěnku, to samé platí i u řasenky. Ale najít takovou favoritku, kterou si koupíte několikrát po sobě, klidně i 4x ( obvykle nesbírám staré výrobky, nicméně jsem tušila, že o ní napíšu článek :D) to už si můžete gratulovat, tady je můj tip. 


Jak už jsem psala, jediná část líčení kterou nemám ráda je "řasenkování", prostě si nerada líčím řasy, ve všem ostatním se vyžívám, ale řasy bych si nejraději nelíčila . 

One by one - Satin black




Dříve mi neseděly umělé kartáčky, raději jsem sáhla po klasických štětinkách, kupovala jsem kdysi 2000Calories od MaxFactor. Zdálo se mi, že mi umělé kartáčky sice hezky oddělí řasy, nicméně žádného objemu ani prodloužení se nikdy nedočkám, omyl. Tahle to dokáže, dokonce na jedničku. Řasy krásně rozčeše, prodloužení není nijak extrémní, ale co se týče objemu, to už je jiná.



Popsat barvu po mě nechtějte, já si myslím, že každá řasenka je černá, neexistuje extrémně černá, černočerná nebo nějaká s uhlovými pigmenty, prostě je černá.

Výdrž, u mě rozhodující faktor, milovala jsem Imperialku od Dermacolu, ale když se Vám stane, že Vám někdo z okolí několikrát řekne "máš nějaké černé kousky pod očima", naštve Vás to. U téhle jsem si žádného opadávání drobných kousků nevšimla, i poté co přijdu domů ze školy řasy jsou pořád hezky nalíčené, bez černých fleků pod očima.

 Natočení těžko posoudím. Když jsem byla malé kuře moje starší sestřenka, která byla pro mě něco jako make-up guru, mě naučila, jak si líčit řasy. Přiložíte kartáček řasenky a jen promrkáváte, jednoduše řečeno nepracujete s kartáčkem, ale jen mrkáte jako mrkací panenka a směrem k vnějšímu koutku prsty otáčíte kartářek a pořád mrkáte (je to těžké vysvětlit) v každém případě s tímto trikem nepotřebuji ani kleštičky a každá řasenka mi řasy natočí až k obočí.

Výdrž je podle mě průměrná. Někomu řasenka vydrží rok, někomu půlrok mě tato dva a půl měsíce, zhruba. Poté jdu a koupím další. Nejsem na řasenky expert, ale zkusila jsem jich už hodně a Maybellinka to u mě vyhrála, takže si bych Vám ji ráda doporučila a zároveň doufám, že budete spokojeni stejně jako já.




Cena: 249,- (neustále je v akci za 169,- nebo 149,- Kč)


To je pro dnešek všechno, mějte se hezky. Já jdu hledat inspirativní fotky účesů, ve čtvrtek jdu ke kadeřníkovi, tak už se moc těším a poté mě čekají ty řasy, určitě Vám o všem napíšu.

Krásný předvánoční týden přeju :)

17 komentářů:

  1. já si pořád dokola kupuju tu žlutou od Maybelline :D je nejlepší, lepší už nebude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem měla, souhlasím byla fajn, moc fajn pak jsem přešla k této, podle mě Maybelline to s řasenkama prostě umí :)

      Vymazat
  2. to jsme na tom stejně, nevadí mi líčení, ale líčit řasy mě také nebaví.. po této řasence už jsem hodněkrát koukala, líbí se mi její kartáček a design :) ale já mám také svojí oblíbenou kterou už mám aspon po páté :) ale koukám že je opravdu skvělá, hezké řasy ti udělala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože ani nevíš, jak se těším až si je nebudu muset líčit, zabírá to hrozně moc času a je to piplačka :/ :D děkuju :)

      Vymazat
  3. Slyšela jsem, že je hodně oblíbená a jak tak přemýšlím, zjišťuji, že ji vlastně potřebuju :D
    Nasadila si my brouka do hlavy! Až budu dospělá (bože to zní .. :D) chci jít na řasy! A budu mít krásný hustý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt mohu doporučit :) Já jsem na diamond lashes děsně zvědavá, pak o tom možná napíšu článek, snad to bude stát za to :)

      Vymazat
  4. Ja mam svoju oblubenu tiež od Maybelline tu žltu colosalku :o) ta je užasna, tuto som ešte neskušala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta byla taky super, ikdyž já měla tuším s fialovým nápisem, s těma upgrade verzemi typu "smokey eyes" nemám zkušenosti :)

      Vymazat
  5. Tuhle řasenku mám taky a jsem s ním nad míru spokojená :). Koupila jsem si ji v létě v akci 1+1 a nedám na ně dopustit. Mám ráda plastové kartáčky a vlastním ještě podobnou od Rimmelu a jednu L´oreálku a tahle vychází stále jako vítěz :)
    Máš moc fajn blog, který mě baví, sleduji a přeji hezké svátky :-* :)

    OdpovědětVymazat
  6. Válím do nejaké drogerie si ji hned koupit;)mrkni na nás blo❤

    OdpovědětVymazat
  7. Jě děkuji za tip. pořád nemůžu najít "tu svou" , tuhle jsem měla fialovou, ale tam je kartáčektrochu jiný a teď mám 2000calories a už dochází, tak zkusím tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já za celý svůj život zatím nenašla řasenku, která by mi na 100% vyhovovala. Své řasy mám celkem dlouhé, ale potřebovala bych je zahustit, tuhle řasenku určitě vyzkouším, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za recenzi, už dlouho si ji plánuji koupit, ale nikdy jsem nebyla přesvědčená.

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)