čtvrtek 17. května 2012

list přání na květen + něco málo z nákupu

Tento typ článků pro Vás zřejmě nebude tak úplně zajímavý, jelikož já osobně vyhledávám oblečení ležérní, pohodlné v přírodních barvách. Už delší dobu v mém šatníku převládá hlavně černá, tmavě šedá a tmavě hnědá. V období jara jsem se rozhodla pro změnu, do šatníku chci vpustit jak bílou, světle šedou tak světle béžovou. Nedávno jsem si koupila barevné kousky oblečení, asi po roce :D.

(lesklý top, meruňkové a blankytné jeggins, náušnice, sukně - v tom dětském mají lepší hadry než v dospěláckém :D)







Můj styl je narozdíl od jiných blogerek úplně obyčejný, žádné extravagantní doplnky, křiklavé barvy, nebo kousky oblečení díky, kterému by se za mnou na ulici otáčeli kolemjdoucí. Jediná má úchylka jsou extrémně vysoké boty.

koženková bunda - momentálně hledám nějakou úzkou, nejlépe ve stejné barvě jako na obrázku, bohužel na takovou poslední dobou nemám štěstí. Všude jen střihy s kapsičkami a žádná obyčejná ve stylu křivák.
kytky do vlasů - nevím, co mě to najednou popadlo. Ráda si vlním vlasy a ted jsem se zamilovala do kytek. Ráda bych světle šedou, merunkovou nebo béžovou, ale ne o velikosti mé vlastní hlavy, spíše nějaké menší.
slamák - slaměný klobouk, nejlépe úplně bez zdobení jako záchranu do parných dnů. Málokterý klobouk mi sluší k mému hranatému obličeji, tento menší typ nevypadá nejhůř, takže budu jen čekat až mi nějaký padne do oka.
modré jeggins - to není problém sehnat, mám dvoje vyhlídnuté, jediný problém je najít přesně modrý odstín, jaký bych si představovala (ten asi ještě nevymysleli, jako většinu věcí, které si vysním :D)
výrazný náhrdelník - tady se meze nekladou, zahlédla jsem nějaké v HM, tak se na ně v nejbližší době zajedu podívat blíž.
šortky džínové a béžové- klasika, bohužel většinou ta největší klasika a ty nejobyčejnější kousky oblečení je také nejtěžší sehnat.
peříčkové náušnice - co největší v šedé a hnědé variantě, jsem do pěří blázen.
džíska - prosím bez cvoků, květinek, krajky a čehokoliv podobného.
krajková úzká sukně
pilotky - mé nejoblíbenější jsem si před pár dny rozsedla :D.
bílá košile - co nejméně průhledá, co nejobyčejnější a z kvalitního materiálu, nic na styl "hadra".
baleríny - miluju je, béžové jsem si na konci minulého léta úplně prošmejdila, takže je čas se poohlédnout po nových.
kruhový šátek - zase v béžové nebo v meruňkové, ne pletený, pokud možno, tak jen z lehkého materiálu pro chladnější večery.
šedá velká kabela - láká mě krokodýlí vzor, ale zatím jsem měla štěstí jen na kousky, které vypadaly lacině. Hledám matnou variantu.

10 komentářů:

  1. po kytkách do vlasů se také poohlížím,je to super doplněk na léto (spíš teda na jaro no:D)

    OdpovědětVymazat
  2. já brejle rozsedávám pravidelně :D Slamák by se mi taky hodil)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty barevné jeggins jsou super!!! kde jsou k sehnání? :))

    OdpovědětVymazat
  4. meruňkové jeggins jsou dokonalé, odkud jsou?? :)
    mě by taky určitě padly velikosti a oblečení z dětského, ale stydím se tam vlést a probírat se tím oblečením :D potom to nosit by mi nevadilo, stejně to nikdo nepozná, že jo :D ale jít tam a vybírat si něco na sebe nebo to ještě zkoušet no nevím :D jsem na to moc velký srab :D
    A slamák chci taky, akorát mám problém sehnat nějaký, který by mi padl jako ulitý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CA :) já tam byla tedka poprvé :D I tam jsme měly problém s kámoškou s velikostí, bylo nám všechno velké ale 152 už seděla :D Taky sháním, snad nějaký padnoucí slamák najdu :)

      Vymazat
  5. Barevné džíny tohle jaro/léto úplně miluju!!! Moc dobrý nákup:)

    OdpovědětVymazat
  6. mně se tvůj styl líbí.. i když já jsem si poslední dobou oblíbila barvičky :D

    OdpovědětVymazat
  7. pekny nakup :)


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)