čtvrtek 12. dubna 2012

RYOR "svatá trojice"

O mojí pleti z předchozích článků už asi něco málo víte. Na první dojem naprosto bez chyby, v životě jsem měla pupínek snad jednou, žádné fleky, mastná T-zona, nebo jiné nedokonalosti, zdá se, že jsem majitelem bezchybné pokožky. 

 

Omyl!!!!!

Problém nastává u krémů, odličováků, tonik, mýdel a všeho možného. Obrovské množství kosmetiky mi tvář podráždí natolik, že po pár minutách použití nateču, zfialovím (opravdu do tmavě fialova :D), na tváří se objeví nalité fleky a plet pne, svědí a až bolí. Celkem nepříjemné, na to jaký milovník drogerky jsem.

Potřebovala jsem najít něco co tzv. jedním tahem to "veledílo", které ráno vytvořím, smyje šetrně bez jakéhokoliv drhnutí a na závěr něco, co mi plet uklidní a příjemně osvěží.
Bohudík se takových spolehlivců našlo víc, ale jedna značka tak nějak převyšuje. 
Je to právě RYOR. 
Od něj mám svoji svatou trojici, kterou používám denně. Po té době už nějak ani neuvažuju v prodejně jestli zkusit něco jiného, beru odzkoušené a spolehlivé.

Cena dvoufázového odličovače: 99,- Kč
Odličovací pleťové mléko: 84,- Kč
Pleťové tonikum: 84,- Kč

(k dostání v prodejnách Rossman) 



Dvoufázový odličovač



Jedná se o velmi jemný odličovač skládající se ze dvou složek, krémové bílé a olejové zelené. Po krátkém protřepání lahvičky získáte jeden z nejefektivnějších odličovačů. Téměř jedním tahem smyjete dvě vrstvy řasenky, stíny i s bází, domalované obočí i tekuté linky. Plet nepodráždí naopak zjemní a ošetří.
Na první pohled by se Vám lahvička mohla zdát malá, ale věřte mi, že i při každodenním použití Vám vydrží několik měsíců.

Nejraději ho používám převážně na oči a obočí, čištění pleti nechávám na starost odličovacímu mléku.






Odličovací pletové mléko


Toto mléko je opět s květinovou vůní. Je dosti tekuté a krásně z pleti odtraní zbytky makeupu. Na celou tvář Vám budou stačit dva odličovací tampony s hráškem toho připravku. Odličujte nejlépe pomalými krouživými pohyby od středu až po okrajové části obličeje. Po odlíčení cítíte jako byste se namazali hydratačním krémem. 






Pleťové tonikum


A na závěr, když se nám podařilo smýt řasenku, stíny, tvářenku a vše, co náš denní makeup obsahuje, je potřeba odstranit také zbylé nečistoty, které se v naší kůži usazují neustále. Stejně jako pletové mléko ho můžeme použít na tvář, krk i dekolt. Stejně jako jeho předchůdci voní po květinách. Já ho užívám při velkém večerním čištění a ráno jen rychle jedním tamponkem spíše pro osvěžení a probuzení.


Snad Vás článek inspiroval, pomohl nebo něco v tom smyslu :)
Dbáte na odlíčení nebo se Vám často stává, že chodíte spát jen tak a ráno se probouzíte s černýma podkovama od řasenky? :D

14 komentářů:

  1. já se vždy odličuji a hlavně co si hlídám je, abych se neodličovala po půlnoci. Někde jsem četla, že se kolem půlnoci pleť i řasy regenerují, takže musíš být v tu dobu už odlíčená.

    Jinak co musím říct, tak se mnou chodila na praxi holka, která se neodmalovávala celý týden. Ptaly jsme se jí, proč si dává takovou vrstvu řasenky - byla jak mrkací panenka, ale ne ta pěkná :D a ona se nám pochlubila s tím, že chodí spát s řasenkou, druhý den si vatovou tyčinkou utřela to rozmazané a když je potřeba, dá si další vrstvu řasenky. Prý tak ušetří odličovač i řasenku :D :D no hrůza!! Nevěřila jsem vlastním uším.. a všechny ostatní holky, stejně jako já to nechápaly.
    Divím se, že jí ty řasy ještě nevypadaly :D nedokážu si představit, že bych to měla takhle dělat.
    Jinak děkuji za typy, mám citlivou a suchou pleť takže se po Ryor podívám v drogerii a zkusím ji :)
    Skvělá recenze!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D:D Tak to jsi mě ted fakt pobavila, no asi je jen oázkou času, kdy ji vše upadne a to nejen řasy :D

      Vymazat
  2. aj tak to máš dobré ...

    ja mám , mala som a asi aj budem mat problémy s akné :D .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě by nebylo od věci zajít za kožním a nechat si předepsat přímo léky bojující proti akné, v mém okolí bylo víc tkových případů, kteří právě díky lékům zaznamenali úžasné pokroky a akné se zbavili téměř celého :)

      Vymazat
  3. Já bych ani usnout nemohla, jak by me bolely oči, kdybych se neodlicila. Je to zaklad:)...posledni dobou uz nekolikata recenze na ryor..Asi na nem neco bude:)...M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poměru cena a kvalita je to bomba, bohužel i na RYOR mají někteří špatné reakce, že jim úplně nesedl. Nejelšpí je to vyzkoušet přímo na sobě :)

      Vymazat
  4. Já se vždy odlíčim:) Protože když jdu spát nalíčená, přijde mi to jako kdybych byla špinavá, nevím proč, ale nesnáším to:D I kdybych si to měla z obličeje smýt jen vodou, tak nalíčená spát nejdu:D:) Ryor je super:))

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, párkrát po akci se dá vzít jako výjimka, ale stejně, vstanout s rozdrolenou řasenkou, černými kruhy a fleky od makeupu na tváři, fuj :D

    OdpovědětVymazat
  6. Svatá trojice :-), to zní tak, že si pro tyhle výrobky budu muset taky skočit! ;-)
    Ryor je nestárnoucí klasika.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto nejsvatější trojice!! :) ten odličovat mám doma a jsem nejvíc spokojená :))
    zbytek jsem měla příležitost odzkoušet a super.. hned jak budu mít příležitost, kupuju:)
    super post.

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem od Ryoru vyzkoušela zatím jen zmatňující krém s mořskými řasy, a bohužel mě čekalo zklamaní... pleť sice krásně osvěží a do jisté míry i hydratuje... ovšem po zmatnění ani stopy :/ snad až dojde mi můj starý odličovat a vynahradí ho tenhle, budu více spokojená než s matujícícm krémem.

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že určitě. Matující krém jsem od RYORU ještě neměla ale děkuju za upozornění, kupovat ho teda ani nebudu :D

      Vymazat
  9. ja som vyskusala od ryoru krem na akne a milo ma prekvapil.

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Po tvé recenzi si ho jistě pořídím!Krásný a obsáhlý článek a pěkné fotky!))

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)