úterý 24. dubna 2012

BB od Gabrielly Salvete

BB? Jo BB, ne cream, ale jako bezva bronzer !
Přiznávám, že jsem na tvářenky a bronzery ujetá, zbožňuju je. Většinou koupím i ty úplně levné minibalení, ikdyž je pak ani nepoužívám. Nejraději mám odstíny hnědé a merunkové. Růžové u mě nenajdete, nesluší mi.
Dneska cestou z cooltury z výstaviště jsem se stavila na Elektře do Rossmanu, jen tak ho projít jestli nenajdu něco zajímavého, ani nevím jestli jsem chtěla něco kupovat, tento měsíc jsem utratila mnohem víc než by takový smrtelník měl :D



Cena: 119,- Kč,
Obsah: 16g

Procházela jsem stojan Gabrielly Salvete, tu značku nijak ráda nemám, nemá žádné limitky a až na v celku líbivé obaly mě na ní nikdy nic nezaujalo. Dneska jsem ale zahlédla řadu 4 odstínů hezkých slunečných bronzerů. Dva tmavé  (podobně jako známe například u Essence bronzerů), jeden úplně svělý možná spíš něco jako tmavší pudr a jeden, který mě okouzlil - a ted sledujte můj popis odstínu, to mi totiž fakt jde :-D - světlé rádoby cappucino ze školního automatu za 10 korun - máte představu? :D Ne? Nevadí, zajdete do drogerie a kouktněte na odstín 1 Sun Bronzer Powder :-)



Po dlouhé době krásná barva, která není příliš tmavá, nejde do nepřirozené tmavě oranžové a obsahuje malilinkaté třpytivé částečky, které krásně projasní. Vůbec se nepráší,jeho struktura je trošinku mastnější, krásně se aplikuje a po tváří snadně rozetře pomocí štětce do ztracena, nevytvoří se Vám tak tmavé pásy ve stylu afrického náčelníka. Jeho výdrž jsem zatím moc neotestovala, mám ho na sobě necelé 3 hodiny a pořád drží jak má, ale nevím jestli přežije vítr, vodu, uragán nebo co všechno zvládne účes od Heidi v reklamě na Taft.


Obal je průhledný a pevný, pro mě naprosto ideální, nemusím vše otvírat, abych věděla o jaký odstín a výrobek jde, ráno ušetříte čas i nervy. Bronzer bych ale nedoporučila ke konturování tváře, na to je moc lesklý a dle mého i světlý. 


A na závěr? Jsem opravdu moc spokojená, doporučuji ho s ohledem na cenu těžko najdete lepší. Já osobně ho moc ráda budu používat k dennímu líčení, je taky dost možné, že obhlídnu i jeho odstínové sousedy v regálu :)

(omluvte mě, ony se ty bronzery a tvářenky fakt špatně fotí )

Jaké odstíny bronzerů a tvářenek máte rádi vy?
Máte nějakého oblíbence, kterého denně používáte?

3 komentáře:

  1. Bronzery nepoužívám, ale tvářenku ano. A to od Avonu, je nejlepší na světě!

    OdpovědětVymazat
  2. nikdy mě nebavilo pátrat po bronzeru, protože mi všechny přišli hrozně tmavý.. takže jsem si z Elfu objednala o odstín tmavší pudr, než běžně používám a nahrazuje mi bronzer :)
    Nemám ráda holky, které mají na obličeji fleky od příliš tmavého bronzeru.. je to jakoby byly špinavé nebo něco takového :D
    Mám raději decentnější ne příliš výrazné bronzery, tak proto používám raději jen pudr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hodně dobrý nápad :) souhlasím taky moc nemusím tmavé šmouhy na tváři :)

      Vymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)