pátek 4. ledna 2013

momentálně nejoblíbenější blogy

Ráda bych se s Vámi podělila o dva blogy, které poslední dobou navštěvuji nejčastěji a také nejraději. Tento článek bude jeden z těch oddechových. Znáte to, pátek po škole a člověk je totálně unavený a na nic jiného, než nějaký lehký a krátký článek se stejně nezmůže. Na zítra mám už připravený článek na téma poklady z nákupní tašky. Tak tedy užijte si poslední minuty prvního lednového pátku a mějte hezký víkend. Snad si zmíněné slečny oblíbíte stejně jako já a budou pro Vás následující odstavce inspirací na zajímavé stránky.


Beautygloss 


Beauty Gloss je mladá kočka, která je jednou z největších inspirací, kterou v českém fitness-blogovém světě vůbec můžete najít. Já sama ji objevila nedávno, jako obvykle jsem odklikla tlačítko přidat mezi sledované blogy a čas od času si přečetla nějaký její článek. Ale postupem času jsem její příspěvky hltala čím dál tím víc, pozorně četla její zajímavé recepty a slintala u fotek s dokonale vypracovanou postavou a v duchu si říkala "sakra, taky musím makat" :D. Sama jsem dřív měla velké problémy s váhou a zdravím, ted se snažím makat na svojí postavě tak jak se má. Jo, jde to mnohem pomaleji, ale právě díky holkám jako je beautygloss se mi to daří. Věřím, že Vás taky inspiruje a budete její blog navštěvovat stejně rádi jako já.



 (článek, který mě nejvíc zaujal - stravování paleo)

 (recept, který jsem si oblíbila - odkaz na recept)


(inspirace jako blázen, fotky tohoto typu mi pomáhají ve chvíli, když mám chut zabít
toho chlápka z Insanity :D)



Miss beauty Addict


A zase z úplně jiného soudku. Druhá věc, kterou absolutně miluju, líčení a kosmetika a proč zrovna Terka z MissBeautyAddict? Protože dle mého názoru to není někdo, kdo se vyzná v kosmetice nebo dokáže hezky nalíčit. Já ji nazývám umělkyní, každý její výtvor mi doslova vyráží dech a na fotky jejího líčení se dokážu dívat i několik minut bez přestání. Jestli bych se někdy nechala od nějaké vizážistky nalíčit na svatbu nebo maturiták byla by to určitě ona, to co by na mě vytvořila bych si ale už do konce života neodlíčila :D :D. Na její stránce najdete skvostné fotky (nejvíc mě dostávají její třpytivé linky), recenze na různé produkty, nail art a také videa.


(její neskutečné proměny, právě díky těmto proměnám ji považuju za slovenskou Promise Phan)





To je ode mě vše.
Všechny fotky jsou zkopírovány přímo ze zmiňovaných stránek, ted už Vám jen popřeji dobrou noc, já jdu popíjet svůj mátový čaj a dál číst články všeho druhu. 

17 komentářů:

  1. oba blogy a bloggerky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Druhý blog som si párkrát prešla a je fakt dobrý :) Ten prvý som zatiaľ ešte nevidela, no hned ako sa doučím, tak si ho pojdem prejsť, lebo tento typ blogov s receptami a taký ten zdravý životný štýl mám úplne najradšej :) Dakujem za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. beauty gloss má tu nejdokonalejší postavu, co jsem kdy viděla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Riki, vím, že je to trochu mimo mísu, ale nenapsala bys nějakou recenzi na Diamond Lashes? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžu, ale řpedem říkám že už na to nepůjdu a nejsem fanoušek tohoto trendu, není to nic pro mě :) ale oukej napíšu článek :)

      Vymazat
  5. blog Miss beauty Addict je taky můj oblíbený :)

    OdpovědětVymazat
  6. Keďže Terezka je Slovenka, tak skôr si mohla napísať že slovenská Promise Phan :D

    OdpovědětVymazat
  7. miluju Miss Beauty Addict, její líčení je neuvěřitelné :) je moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, ty jseš zlato :)) Moc si toho vážím a jsem ráda, že se ti blog tak líbí :) A Shauna T nezabíjej, kdo by nás pak tak hezky poháněl ve cvíču? :D A slečna z druhého blogu si teda dokáže s makeupem vyhrát, to já se jdu se svou řasenkou zahrabat! :DD

    OdpovědětVymazat
  9. terez je skvela, idem kuknut aj k tej druhej kocke:)

    OdpovědětVymazat
  10. musím je zkouknout ;) díky za tipy

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)