středa 5. prosince 2012

z dopisu pro Ježíška

Každý komentuje Senzabox a Ladybox, každý píše měsíční wishlist, každý recenzuje Gabriellu Salvete a každý píše, co si přeje k letošním Vánocům, tak aspoň v něčem musím být stejná jako každý.

U nás doma je takovou tradicí napsat Ježíškovi dopis (pro někoho je to dětinské, ale mně to příjde milé). Dopisy odevzdáme a pak si každý, coby skřítek, dopis od dalších členů rodiny vypůjčí a tajně shání to, co by dotyčnému udělalo největší radost. Pokaždé se všechny dopisy nenápadně ztratí během pár minut :D.

Já jako typický rozmazlenec všech rozmazlenců bez váhání beru papír velikosti A4, prupisku s plnou náplní, pevnou knihu jako podklad a začínám psát svůj dlouhodlouhý seznam :D Už párkrát mě napadlo psát vánoční seznam na toaletní papír nebo jiný svitek, bylo by to praktičtější :D.

Ne a teď vážně, i kdybych dostala jednu maličkost, tak i když je to pro mnohé klišé, fakt budu nejšťastnější, že se všichni sejdeme u štědrovečerní večeře zdraví.
(došlo mi to loni, kdy jsem měla Vánoce strávit sama v nemocnici, bohudík mi štěstí přálo a nestalo se tak)

A teď už k seznamu, napsala jsem tam spoustu maličkostí, prkotin, hloupostí, věcí, které nejde sehnat a dárky, které by mi asi ani Rothschild nekoupil (podle mamky není moc reálné přát si jednu pobočku Sephory, takže mám asi smůlu  :D).

prodloužení a zahuštění řas technikou Diamond lashes - Strašně dlouho zvažuju, jestli do toho jít nebo ne, nakonec jsem se rozhodla jít do toho. Hrozně se mi líbí prodloužené řasy (ne však přehnané vějíře až k obočí), navíc největší výhodu vidím v tom, že v jakoukoliv chvíli vypadají oči upraveně. Vyhnu se rozmazané řasence, černým opadaným kouskům pod očima a pod. Navíc, i když to zní zvláštně u člověka, který miluje kosmetiku, nenávidím líčení řas, opravdu nenávidím :D.
hodinky - Jsem sběratel hodinek, nepotrpím si na prstýnky, ani náramky či náhrdelníky, zato hodinky opravdu zbožňuju. Moc ráda bych přivítala nějaké nové ve své sbírce, poohlížím se po nějakých celokovových pánského stylu, pár favoritů mám u značky DKNY.
Tangle Teezer - Tolik chvály na každém rohu, dokonce mi ho doporučovala i má kadeřnice. Když jsem uviděla na internetu jeden s ovečkou Shaun, zamilovala jsem se.
Pore minimizer od Clinique - Rozšířené póry je jedna z mála věcí, která mě na mé pleti trápí. Přípravků pro vymazání pórů je spoustu, mě zaujal tento od Clinique na který jsem četla už mnoho pozitivních recenzí.
vůně Burberry Body - Přesně ta "láska na první pohled/přičichnutí". Nikdy by mě nenapadlo vyzkoušet zrovna tento parfém, ale dostala jsem ji jako vzoreček k jednomu z nákupů v parfumerii Douglas, vyzkoušela a zamilovala se.
sportovní hodinky - Malý šikovný pomocník při mé nejmilejší aktivitě/cvičení. Konkrétně se mi zalíbily ty od značky Garmin, které jsou chválené. Slyšela jsem o nich od jedné kamarádky, která je s nimi velmi spokojená. Samozřejmě nelpím ani na této konkrétní značce nebo barvě.
taška s hadím motivem - Poslední dobou tak nějak ujíždím na hadím motivu, musím se ale přiznat, že více než v barevné variantě se mi líbí v černém nebo šedém provedení, tašek není nikdy dost navíc, když v nich každý den tahám tolik věcí do školy.


(středeční a dnešní předškolní fotka, tak a ted se balím a jdu si napsat tři super písemky :D )


Tak uvidíme, která přání se mi splní a na která si budu muset sama našetřit :)
Co si přejete Vy k Vánocům ?
Máte už nakoupené dárky pro své nejbližší, mně už chybí jen pár kousků
(pro taťku, pro toho je nejtěžší něco sehnat :D).


4 komentáře:

  1. :D Zatím mám 4 hodinky a páté - zlaté - si chci koupit po Novym roce, a digitální mi doufám nadělí pod stromek bratr :)... a podle mě máš dobrý řasy! Já nedávno byla na prodloužení a nemůžu porovnávat s jiným, ptž to byla první zkušenost, ale to že si člověk nemůže do očí pořádně hrábnout a nesmí spát obličejem do polštáře, jinak se ráno probudí a půlka řas je protočenejch a píchá do oční bulvy! Už nidky víc :D.. no ale pěknej seznam, mám to podobný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U těch řas pořád uvažuju, zase si říkám, pojd do toho maximálně na to půjdeš jednou a víckrát ne :D :) Neee nemluv o hodinkách nebo ti je přijedu vzít :D

      Vymazat
  2. Já mám moc ráda tyhle wishlisty a moc ráda si je u blogerek prohlížím. :)

    Burberry body mě láká také, ale zařekla jsem se, že už s parfémy budu brzdit, takže až v příštím životě a nebo za nějaký čas, až nějaké dopotřebuji. :) lol

    Clinique mám na seznamu taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si ráda prohlížím podobné přání, pak se hodně inspiruju :) U Burberry to bylo zvláštní, mě nikdy tahle značka nelákala, neměla jsem jejich parfém ae stačil jeden obyčejný vzoreček a oslnil mě :) Parfémy jsou hrozná závislost :D

      Vymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)