neděle 9. prosince 2012

trochu jiné poklady z košíku

Ani jídlo, ani kosmetika ani oblečení. Teď přišel na řadu můj pokoj, taky mu musím občas udělat radost, navíc o Vánocích jsem ještě větší shopaholik než obvykle :D.

(Hrozně se mi líbilo už v regálu v obchodě,  je dvojbarevné, z jedné strany převažuje černá barva a z té druhé zase bílá :). Koupila jsem si k němu i červené prostěradlo, které mi ladí ke stěně i závěsem za postelí, naživo je barva mnohem tmavší a vínovější.)

(Chtěla jsem letos nové ozdoby na svůj mini-stromeček, který mi přes Vánoce zdobí můj pokoj. Jelikož mám celou místnost laděnou do červeno-šeda a k tomu veškeré černobílé doplňky, byly tyto malé baňky jasnou volbou. Doufám, že budou na stromečku vypadat alespoň stejně krásně jako v té krabičce. Jsou z mého milovaného NANU-NANA, za 60,-.)

(Další maličkost z FF Home, miska ve tvaru lodičky za 100,- Kč a k tomu vonavá směs květů a sušených plodů za 69,-. Musím uznat, že voní opravdu nádherně. Celý balíček směsi mi vyjde tak na 2x, celý najednou by se mi do misky nevlezl.)

(Když už jsme u té vůně, chci Vám ukázat něco, co momentálně naprosto miluju. Skořicovo-jablkový sprej, pro někoho je to příšernost prvního stupně, ale pro fanoušky vánoční vůně a především skořice, je to objev měsíce.)

(Lžičky pro mou školní krabičkovou stravu. Mně udělaly radost obrovskou, ale mojí mamce ještě větší. Konečně se jí nebudou ztrácet lžíce ze sad příborů :D. Jsou z Tescomy za 79,-. Jejich roztomilost netřeba rozvádět.)
(Na závěr něco pro ty, kteří mají rádi pečení cukroví. Ozdoby z jedlého papíru z Globusu. Já osobně se  moc těším až s nimi nějaké to cukroví ozdobím. Koupila jsem stromečky a malé sněhové vločky.)


Z práce jsem přišla až o půl 9 ráno a před chvíli jsem vstanula, takže si jdu uvařit kotel dobré kávy k tomu něco k zakousnutí, otevřít Krynického a učit se matiku. 


Prožijte hezký zbytek neděle :)




29 komentářů:

  1. povlečko je nádherný!
    a na můj blog si nesmíš zakázat chodit!:P

    OdpovědětVymazat
  2. Uzasny povleceni:)) jinak se mi libi i lodicka na suche plody, vypada to uzasne!!:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) měli tam spoustu hezkých dekorací :)

      Vymazat
  3. Super věci Riki chtěla sem se zeptat neviděla si u F&F nějakou lampu na olejíčky? :) Jinak ta poslední fotka je bomba si krásná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo nweviděla, ale to bude možná tím, že jsem nic takového nai nehledala :) Možná to tam měli :) Moc dkěuju :)

      Vymazat
  4. To povlečení je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  5. jééj to povlečenie je fakt krásne :) pôjdem tuším zajtra do Tesca pozrieť:) a celkovo super veci si si kúpila aj mňa by to bavilo ale teraz na seba nemôžem utrácať :D a na fotke si krásna, máš veľmi pekné oči a aj obočie je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne nejvíce uchvátilo to povlečení! Je dokonalé... já mám peřinu 2m na 2,2m a mám na něj problém sehnat pěkné povlečení za které bych nedala majlant :-/... jinak na fotce ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaaha :) Já mám ten klasický rozměr, takže to není žádný problém :) Děkuju za pochvalu :)

      Vymazat
  7. Jen červená to může být.. :D
    Máš moc zajímavý obličej, ale hezky zajímavý!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto miluju červenou, nejvíc právě vínovou :) Děkuju :))

      Vymazat
  8. To povlečení je úžasné stejně jako další vychytávky do pokoje! Skořicová vůně může být fajn, já preferuji aroma lampy. Těším se na fotky ozdobeného cukroví! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera! Miluju bytové doplňky a hlavně teď přes svátky zdobím každou skulinu nějakou maličkostí:))) Ty tvoje řasy, to je krása <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že je nás víc zdobících maniaků ♥ :D Děkuju nat :))

      Vymazat
  10. Krása! To povlečení je úžasné!:) Taky ráda nakupuji bytové doplňky:)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš krásné oči! Taky mám ráda řasy mrkací panenky :) Jenom takové velké oči zvýrazní! :) Takové podobné lžičky na sváče mám taky :) A ty dekorace na pečeníí! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty lžičky jsou naprosto super, aspon necinkají a třídní mě neodhalí když mu jím svůj salát v jeho hodině :D Děkuju :)

      Vymazat
  12. uuu baňky! vánoce! juch!

    jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček značky Stefanel: http://justneedpeace.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. tie zdobitka na kolaciky su krasne...skoda, ze u nas ich nedostat:)

    OdpovědětVymazat
  14. ty malinké kouličky jsou kouzelné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)