pondělí 31. prosince 2012

Nákup Dermacol

Včera jsem psala po jakých úžasnostech z oblasti dekorativní kosmetiky toužím, stejně jsem nakonec  v drogerii neodolala a místo toho, abych se nenechala zlákat a pomalu šetřila na všechno z wishlistu, zabruslila jsem včera večer do drogerie ke stojanu Dermacol a odnesla si několi produktů, které mě zaujaly (zlo mít vedle fitka Rossmann). Tak tedy nejen že jsem koupila opět něco, co absolutně nepotřebuju navíc jsem to koupila v Rossmannu pár dnů po tom, co byla na celou značku akce 30%, tomu se říká blbost koupit všechno nepotřebné navíc za plnou cenu. :D Zlatý bludišták pro mou inteligenci !

Neberte to jako recenzi spíš jako mé první dojmy :)

Invisible fixing powder


Četla jsem o něm pár článků, ve kterém ho slečny hodně chválily. Po tom, co jsem koupila mnoho pudrů různých značek, jsem byla dlouhou dobu věrná známému Stay Matte, proto jen těžko věřím tomu, že po tom co mi došel jsem v drogerii sáhla po jiném. Musí se přiznat, že sypká konzistence je pro mě novinkou, většinou jsem měla pudry lisované. Musí se uznat, že balení je rozkošné. Obsahuje tenkou houbičku a malý růžový štěteček (ten stejně naprd :D). K aplikaci ale používám své velké štetce na pudr se kterými se mi pracuje lépe než s tímto. Vysypala jsem si malé množství do průhledného víčka a pomocí štětce nanesla na tvář, výsledný efekt byl dokonalý, ale to bývá většinou u všech pudrů. Ale pozor, dokonalý vzhled mi zůstal i po 5 hodinách, to je co říct protože můj nos a brada vydrží matná maximálně 2 hodiny i s božským Stay Matte. Takže to shrnu, toto je jeden z případů, kdy nelitujete toho, že jste sáhli po něčem novém. Vřele doporučuju, snad mé nadšení vydrží.

Cena: 210-229,- Kč







Night grow lash serum



Průhledný gel a husté štětinky na úzkém kartáčku, to je tak jediné co jsem u tohoto séra zpozorovala, ale bacha chystám test. Po tom, co mi vysněné Diamond lashes nehezky oslabily řasy a já byla neštastná rozhodla jsem se vyzkoušet něco, co jim pomůže. Zatím vyzkouším něco levnějšího a uvidíme. Nafotila jsem je hezky před testem a nafotím je taky po měsíci každodeního používání. Uvidíme jak to dopadne !

Cena: 169,- Kč




Long lash Imperial Mascara


Před mou milovanou One by One jsem ji dlouho používala a věřte nebo ne, po tom co jsem ji uviděla v regálu drogerie, uvažovala jsem proč jsem ji tehdy přestala kupovat a vlastně vůbec nemám ponětí. Neříkám, že nahradí dosavadní oblíbenkyni ale znovu ji zkusím, byla to sázka na jistotu, protože si moc dobře vzpomínám, že jsem s ní byla spokojena, možná mě tehdy jen nalákala One by One díky své křiklavé lososové barvě a proto jsem na Imperialku zapomněla, kdoví.

cena: 169,- - 230,- Kč



(řasy jsem kartáčkem jen lehce jednou pročesala, ale myslím si, že prodlužující efekt je znát na první pohled, jsem velmi spokojena )


Co máte od této značky nejraději ? :)

15 komentářů:

  1. Hmm, kdybych neměla dlouhý řasy, tak bych po tý řasence hned sáhla! Řasy ti dělá fakt neskutečně dlouuuhý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJá mám svoje v celku dost dlouhé jenže mám konečky světlé oproti kořínků, výsledek je parádní :)

      Vymazat
  2. Jo a jinak já mám nejradši MU cover (jak překvapivé:D) a tkay laky nehty jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaha to asi každý, já taky to je božský výtvor :D Používám ho na kruhy pod očima smíchaný s krémem :) S laky zkušenost nemám, ale ted když mám své nehty se po nějakém neutrálním s třpytkami poohlednu, děkuju za tip :)

      Vymazat
  3. řasy super! :) a pudr je zajímavý, od Dermacolu mám krém a jsem s ním nad míru spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se prosím zeptat jaký, mám ráda svůj Garnier, který vzhledem k ceně a kvalitě je pro mě denní jedničkou, ale ráda vyzkouším něco nového :) Děkuju za odpověd :))

      Vymazat
  4. ja som si pred vianocami kupila od dermacolu riasenku Nutri Lash a zatial som s nou spokojna,ak bude naozaj fungovat ako ma a moje riasy posilnene,budem mat svoju novu stalicu medzi riasenkami...inak stale castejsie nachadzam na blogoch tuto Imperial riasenku a som na nu velmi zvedava :) a takisto ma zaujima ten puder..urcite sa nanho pozriem....od dermacolu pouzivam aj denny krem Vital Balance cream, s ktorym som velmi spokojna :),,je tak akurat mastny,rychlo sa vstrebe a plet je po nom zamatovo hebka a hydratovana...dokonca je to denny a nocny krem v jednom,takze usetrim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak dej po čase vědět jak ta řasenka dopadla a jestli jsou řasy opravdu posílené, moc ráda se inspiruju a třeba ji pak taky zkusím :) Ten krém zní skvěle, já právě měla dlouho Garnier a slyšela jsem, že je dobré krémy střídat, proto tedka hledám něco nového :) Děkuju za tip ♥

      Vymazat
  5. Pudr dobrý? Tak to musím vyzkoušet, mě ani ty dvě hodiny nevydří čelo matné..
    až dojde ten můj od Gabriella Salvete, letím do Rossmanna :) Děkuji za tip!
    páni, takové řasy :D Moje jsou bez líčení ještě o půlku kratší než tvé, takže jsem ráda za řasenku i bez takového efektu :)
    Pěkného Silvestra a hodně štěstí do nového roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dobrý stojí za to, jen bacha na nanesení at toho nedáš moc, stačí toho trošičku :) ta řasenka prodlužuje neskutečně, třeba One by One mi příjde, že děláš spíš objem než prodloužení :) Moc děkuju Tobě taky :)

      Vymazat
  6. pudr i sérum na řasy mám a oba produkty mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Jsou supr, snad to budu tvrdit i za nějaký čas :D

      Vymazat
  8. řasenku mám taky a jsem z ní naprosto nadšená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)