neděle 30. prosince 2012

Kosmetický wishlist pro rok 2013


Jak víte, konec prosince bývá ve víru článků typu "to nejlepší za rok 2012", prostě souhrn toho nejlepšího, co dané blogerce z kosmetiky vyhovovalo a co ji učarovala. Pro mě je to příležitost udělat si velký wishlist ne na určitý měsíc ale ne celý nadcházející rok, během kterého bych si vybrané produkty ráda pořídila. Většinou se jedná o dražší věci, proto je lepší si tyto přání rozvrhnout do celého roku a udělat si radost třeba každý měsíc.
Tady je ukázka toho, co se chystám koupit já a co mě u Vás okouzlilo z dekorativní kosmetiky.  :)




báze Artdeco - Byla mnohokrát vychválena do nebes, snad i mě mile překvapí.

paletka I divine Storm - Máme doma Sunset a Au naturel, jsem z nich nadšená takže očekávám, že i Storm nebude výjimkou.
řasenka Doll Eyes od Lancome - Asi poprvé jsem o ní četla u Rendy, dlouho mě láká, ale pořád jsem si říkala, že mi vystačí nějaká drogerková řasenka a ikdyž svou favoritku mám u One by one, tak přece jen vyzkouším něco nového, jelikož Diamond lashes nejsou nic pro mě a vadily mi,  vracím se ke svým přirozeným řasám, proto budu potřebovat skvělou pomocnici-řasenku.

bronzer Sleek - Sleek zbožnuju, zatím ani jednou nezklamala, proto vyzkouším i jejich bronzer, který používám celoročně.

the POREfesional od Benefitu - Taky milionkrát zmiňovaný snad na každém blogu, těším se až zatočí i s mými zvětšenými póry.

rtěnka YSL - Jedna z věcí, kterou koupím především kvůli obalu a to, jestli obstojí i kvalitou nebo ne, už nebude tak důležité :D (jo kupovat něco jen dík krásnému obalu asi není to nejlepší)

Revlon Colorstay - Moc se těším až Kája z Plum folery rozjede 1.1 opět svůj eshop a já si ho budu moci objednat. Jen pořád uvažuji jaký odstín, nejsem zrovna talent na vybírání správného makeupu jen díky fotkám na Internetu :D

Flat top Kabuki od Sigmy - Další věcička, kterou objednám hned po Silvestru, používá ho i má již zmiňovaná oblíbenkyně Camila, Sigma mě celkově láká už delší dobu, její štětce jsou něco jako královny mezi ostatními.

parfém Burrbery Body- Ježíšek mi nakonec nadělil jiné, vůně Burrbery mě ale učarovala natolik, že i přesto, že je má polička parfémů plná, najdu pro něj místo, voní opravdu nádherně.




To je všechno.
Na co budete šetřit Vy?
Taky Vás recenze druhých dokáží na něco nalákat, nebo články tohoto druhu spíš přehlížíte?



Hezký den :)



26 komentářů:

  1. the POREfesional od Benefitu mě taky láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak hodně štěstí nám oběma at ho získáme co nejdříve :)

      Vymazat
  2. No tak rtěnku YSL si na svůj pomyslný seznam píšu také...a možná budu za blba, ale ten POREfesional je co? To má zmenšit pory nebo? :D LL*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi za blba :) Ano zakrývá to lépe řečeno vyplnuje zvětšené pory, tudíž plet vypadá jako vyretušovaná a vyhlazená :) V praxi s tím popravdě zkušenosti nemám, proto po tom toužím :)

      Vymazat
  3. Bázi od Artdeca používám už dlouho, je skvělá, ale bohužel ke konci už je dost vyschlá a špatně se s ní pracuje, ale vydržela mi cca rok, takže za cenu 200,- je fakt supr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka vypadá naprosto dokonale. Jak pro princeznu ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky si takové plány do nového roku dělám! ;) řasenku bych ráda vyzkoušela též :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnka YSL tě určitě nezklame, má nejen krásný obal, ale pro mě má všechny plusy, které rtěnka má mít! Mám nude odstín, ale tento růžový je rozkošný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě ještě netuším do jakého odstínu půjdu, ten obrázek je jen obecný ale asi 02 si vyberu :)

      Vymazat
  9. Thank you sweetie (:
    Amazing choices, love that lipstick and tge eye shadow palletes!

    xx,
    talkingpickles.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. někdo porefessional proklíná, další ho milují... já patřík k té druhé skupině :) vážně funguje! od Sigmy mám round kabuki F82 a make-up či korektor už nenanáším ničím jiným, je skvělý. také čekám až Plum otevře e-shop, ten Revlon musí být můj! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že funguje, moc se na něj těším ještě jsem uvažovala o Pore refiner od Biodermy :) ale spíš si pořídím tohoto Benefitáka :D

      Vymazat
  11. Sdílím výše popsaný přístup k výběru rtěnek. Vybírám podle obalu. :D Ačkoli nejsem skalní fanynkou Chanelu, rozhodně je jejich rtěnka (a její obal) můj největší favorit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda Chanel je taková další pomyslná královna, ikdyž mě s evybaví u Chanelu jejich nádherná opravdově rudá rtěnka, kterou bych taky toužila mít :)

      Vymazat
  12. Burrbery Body si chcem kúpiť tiež, je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo je ! Stačil mi malý vzorek, abych se zamilovala :D

      Vymazat
  13. Burrbery Body si chystám kúpiť :))
    Želám Ti krásny nový rok s veľa zážitkami :)
    http://galaxy-with-bee.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Ja dávam báze z Artdeco 1-, 1+ má u mňa Urban Decay primer potion. Ale Artdeco je určite cenovo prijateľnejšia, takže sa chystám dokúpiť aj tú =)

    OdpovědětVymazat
  15. tiež plánujem tú paletku a neskôr aj ďalšie od Sleek a ten rúž..aaa...slinky mi tečú :D

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)