čtvrtek 22. listopadu 2012

Co mi v poslední době udělalo/dělá radost

Dnes je místo recenze na řadě oddychový článek a když už jsem se zmínila o recenzích, tak se momentálně snažím o jejich vylepšení, dělám vše proto, abych co nejdřív mohla začít natáčet recenze ve formě videí. Myslím si, že bude lepší výrobek obkecat než suše vypsat parfemaci, konzistenci a tak dále.

"Co mi v poslední době udělalo/dělá radost"

1) Přišla mi první dárková zásilka

Letos jsem tak natěšená na Vánoce, že dárky nakupuju už ted, obvykle jsem je sháněla ráno na Štědrý den, maximálně o den dřív :D. Objednala jsem spoustu věcí, především miliony věcí pro mamku (prosím, at vše dorazí jak má), pro ženskou se nejlíp nakupuje, teda když nakupující je taky ženská a jelikož jsme s mamkou obě maniaci do kosmetiky, měla jsem jasno.

Přes stránku bestmakeup.cz (můžu vřele doporučit !) jsem jí objednala Face kontour kit a 2 paletky stínů. Samozřejmě jsem nevydržela a všechno hned opatrně rozbalila, abych jí to prošmejdila a jsem z toho naprosto nadšená, ale je zatraceně škoda, že do troho hnedka nemůžu rýpnout prstem a nafotit Vám odstíny a pigmentaci :D Ale stejně ji to hnedka, co to odbalí z papírů se sobama, vemu a pořádně prozkoumám :D


 (Face kontour kit - medium)
 (paleta očních stínů I - Divine au naturel)
(paleta očních stínů I-Divine Sunset - té modré se lekne, to vím už ted :D)


2) Kafe
Jedna z mých závislostí. Jsem Dolce Gusto guru, vzhledem k mé spotřebě čekám, kdy nám dají nějakou slevu na zásilku těch tablet, členskou kartu do Costy už mám, tak ted ještě něco na ty tablety :D V Costě miluju KK - kotel kávy, nebo jak říká mamka polívka.

(já radši Costu než Starbucks, ikdyž ta nemá  asi tak fotogenické kelímky, takže nebudu "na styl" )
(favoriti, Café Americano a karamelové Latte)


3) Kožešiny
Jsem do nich zblázněná, ale jsem si jistá, že vlastním všechny stoprocentně umělé (pozn. pro ochránce zvířat) :D Vesty, límce, svetry jsem fakt zamilovaná. Tento týden jsem si pořídila dva límce, hnědý kratší s mašlí a druhý šedočerný, který je delší a celkově objemnější.

(hnědý Bižu Bridžit a šedo-černý Gate)

5)Skořicový Essence krém
Stal se hitem i u nás ve třídě, takže netuším, jak dlouho mě ještě bude těšit v každém případě ta vůně skořice je neskutečná.



Tak to je pro dnešek všechno.
Držte mi palce, ať ty videa nějak vykutím a napiště mi, co Vám udělalo/dělá radost.

5 komentářů:

  1. kožusky su uzasne, aj ja nim prepadam, uz mam dokonca aj kozusinkovu kabelku:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovou tašku jsem viděla v Gatu a nebudu lhát, silně jsem nad ní uvažovala, vypadala skvěle :D

      Vymazat
  2. ach, ty paletky! už jednu od sleeku mám a k Vánocům si chci pořídit nějakou další :) na kožešinky jsem momentálně také ujetá ^^ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já plánuju objednat další vypadají úžasně, navíc je to jedna z věcí které za tu cenu stojí, jiné platy jsou dražší a zdaleka nevypadají tak skvěle, už se těším až je s mamkou vyzkoušíme :)) kožešiny je láska asi mnoha holek, úplně mi přechází oči v těch obchodech, brala bych všechno :D chudák kocour, kdoví kdy jeho ostříhám :D

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)