úterý 3. dubna 2012

Rimmel Match Perfection Foundation

Rozhodla jsem se, že je čas nakoupit něco nového k recenzi, spojila jsem potřebné s užitečným a zahodila ohraný Affinitone a snažila se mu najít důstojného nástupce.

Napadlo mě vyzkoušet Rimmel. Popravdě jsem makeup od této značky nikdy neměla, přitom celkově jejiich výrobky ráda mám, takže to byl kup čistě ze zvědavosti. 

Měla jsem tři kandidáty: 
Wake me up
Match Perfection Foundation
Lasting Finish. 

Jednoho po druhém jsem vyřazovala (jinak bych ty "s prominutím prasata", co opatlají celý tester a ještě ho nechají otevřený, mlátila železnou tyčí po hlavě) až nakonec zbyl vítěz - Match Perfection Foundation. Jeden z moha rozhodujících faktorů byla i probíhající akce v řetězci Rossman a to makeup+korektor zdarma za částku, kterou ani makeup samotný nestojí.


Cena: v akci Rossman: 199,- (balení společně s korektorem)
Běžná cena: 219,-

Nejdříve se tedy budu věnovat samotnému makeupu, o korektoru napíšu článek zvlášť.
V drogeriích je na výběr ze 4 základních odstínů.



Oficiální popis:




  • první dokonale sjednocující make-up pro přirozený a svěží vzhled
  • technologie Smart-Tone® se perfektně přizpůsobí tónu pleti
  • modré safírové pigmenty zajišťují preciznější a svěžejší barvu
  • okysličující komplex umožňuje kůži dýchat
  • dlouhotrvající  složení vydrží na pleti až 16 hodin


  • Jako první mě zaujal krásný design, Rimmel fakt umí! Byla jsem zvědavá hlavně na pumpičku, obecně je v oblibě nemám. Problém nastává pokaždé, když chcete makeupu jen o trošku navíc, pumpička nabírá vždy stejně velké množství. Ale tahle je jiná, není problém z lahvičky dostat i malou kapku, první velké plus.


    A teď, můj věčný problém - parfemace. Tady mě čekalo další příjemné překvapení, ikdyž mám nejraději úplně slabou vůni ani takhle rimmelovská sladká (asi bych ji přirovnala k vůni melounu) není špatná.
    Makeup se roztírá jedna báseň, je poměrně tekutý, ale ne vodový. Ideálně se hodí pro normální a sušší plet. Krásně přilne k pleti, ale upřímně, to že by technologie Smart-Tone nějak fungovala se říct nedá, prostě klasika, nejdůležitější je vybrat si správný odstín.
    Souhlasím s tím, že po nanesení promění plet v krásně rozjasněnou a opravdu svěží a to i bez třpytivých částeček.
    Krytí je bez chyby! Jak víte nesnáším hutné makeupy, které zakryjí vše a z tváře udělají masku, takže když píšu, že je krytí bez chyby znamená, že plet sjednotí, zakryje moje červené líčka a jsem si jistá, že by si poradil i drobnými nedostatky.


    Co mi vadí? 

    Jak říkám nic se barvě pleti nepřizpůsobí, při výběru odstínu si dejte bacha na typické drogerkovské bílé světlo. Raději si dejte malé množství testeru, vyjděte ven a podívejte se zda-li Vám opravdu sedí (je jedno, že Vás bude prodavačka podivínsky sledovat). Jak to tak bývá, odstíny nejsou úplně pro bledulky. Má plet má od sněhové tvářičky dost daleko a  i přesto mi nejvíc sedí nejsvětlejší odstín IVORY 100.




    DOPORUČUJU!
     Jsem nadšená a už ted je jasné, že budem mým společníkem každé ráno  před zrcadlem.
    Ale 5 hvězd nedostane, dostane 4 a půl.










    6 komentářů:

    1. Super recenze, někdy mě mrzí, že Rosseman není v místě mého bydliště, ty jejich akce! :D

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. To souhlasím, když vynechám to, že DM má baleu, kterou mám taky ráda, tak je Rossman jednička :D

        Vymazat
    2. děkuji za tip, vyzkouším!

      OdpovědětVymazat
    3. Paradni recenze! Mam od nich ten gel foundation, je to asi to samy, jen v kelimku a taky na nej chystamn recenzi. Je super ale blbe se mi roztira, prijde mi ze na muj vkus az moc rychle schne. A jak se s tim roztiranim couram, tak mi to obcas udela sem tam nejakej flek, bohuzel:-(

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Popravdě taky mě lákal, nakonec jsem vzala tento tekutější typ, právě protože mám dost často problém s roztíráním. Jednou měla mamka Stay matte v kelímku a vím, že rozetřít ho hezky do ztracena bylo umění :D Určitě napiš, moc ráda si přečtu a inspiruju se třeba k dalšímu nákupu :)

        Vymazat

    Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)