středa 4. dubna 2012

Korektor Match Perfection

Jak jsem zmiňovala ve včerejším článku, korektor jsem koupila ve slevovém balení společně s makeupem. Makeup jsem probrala včera, tak dnes je na řadě korektor.


Uspěje stejně jako jeho parťák nebo propadne?

 K dostání je běžně ve všech drogeriích (nebo alespon jsem na něj narazila všude) a na výběr máte ze dvou odstínů. Já korektor nejčastěji používám jen k projasnění nebo kolem nosu a do středu srdíčka rtů.
Jemně ho vklepávám a vždy si vybírám o odstín světlejší. Preferuju tekuté, ale ne zas vodové korektory, když už ho jednou zas čas použiju očekávám, že mi zakryje, to co potřebuju nebo popřípadě projasní našedlou a unaveně vypadající část tváře.


Cena v akčním balení: 199,- Kč
Cena samotného korektoru: 120-130,- Kč

Oficiální popis výrobku:
Match Perfection nově rozšiřuje řadu o rozjasňovač a korektor 2 v 1, který obsahuje speciální hebký aplikátor pro přesné použití. Dokonale zakryje všechny nežádoucí nedostatky, známky únavy a rozjasní tvoji pleť. 


Jako první jsem se děsila toho, že příjdu domů a s "perfektního" aplikátoru nedostanu vůbec nic (nebylo by to poprvé). Ale tyjo! v pohodě, aplikátor nefunguje na principu nějakého otáčení, ale jen stlačení tuby (bacha at si nevypipláte půlku balení hned při první, zmáčknutí :D).  Štěteček je skutečně heboučký a měkký, korektor se s ním nanáší perfektně. Já osobně jsem nejdřív nanesla malé množství na ruku, abych zjistila jeho konzistenci, vůni a tak dále.

Konzistence je přesně taková, jakou preferuju, tekutý ano ale ne úplná voda, která se Vám všude rozteče. Navíc potlesk pro výrobce, ikdyž dal korektor do balíčku s makeupem (oba odstín IVORY) myslel na to, že by korektor měl být správně o odstín světlejší. Vůně je stejná jako u makeupu, sladká, nemůžu se pomoct,ale prostě melounovka :D



Po vklepání krásně přilnul k pleti a krásně zesvětlil a projasnil. Fájn, ted nastává zkouška na obličeji. Ted na mě čekalo to příjemné překvapení, opravdu nádherně zakryje vše, co je potřeba. Neobsahuje vůbec žádné třpytky, odstín je vhodný i pro bledulky, barva je opravdu světlounká.

Dnes ráno jsem korektor nanesla společně s makeupem a je to neuvěřitelné (nebo spíš to nebývá samozřejmostí, ikdyž by mělo) obojí na tváři vydrželo a celkové líčení vypadalo stejně, jako když jsem ho brzy ráno vyráběla.

Jsem nadšená, mile překvapená a velmi spokojená. 

Pane Rimmel začínáte mě překvapovat, asi se stanu častým návštěvníkem vašeho oddělení v drogerii, jen tak dál !


Po tom co jsem několikrát vyhodila peníze za smradlvé pasty, tekuté průhledné vody, skoro neroztíratelné tuby apod., ti dávám 5 hvězd ! Gratuluju !


7 komentářů:

  1. Myslíš, že by zakryl i kruhy pod očima nebo ne ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nejde o vyloženě tmavé až černé kruhy, tak určitě zakryl :)

      Vymazat
  2. vypada docela kvalitne)) to je fajn typ.

    OdpovědětVymazat
  3. a ze som si ho v drogerii este nevsimla..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky ne :D Až ted když byl v tom výhodném balení, je dost možné že je to novinky, jinak se mi nezdá že bych ho tak dlouho přehlížela, já která všechno musím omatlat a vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá vcelku dobře, ale musím říct že já jako korektor nedám dopustit na Aknecolor z lékárny. Stojí směšných 90,--, je to taková tužší pasta takže ho stačí opravdu malinko a krytí je neskutečné. Zakryje všechno. Jeho jediným mínusem je pro mě to, že ho vyrábí jen ve dvou odstínech. Ale jeho krycí schopnosti a příjemná cena a prevence proti akne to všechno kompenzuje. :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. To určitě souhlasím, stejně jako Dermacol cover. Oba zakryjí naprosto jakoukoliv nedokonalost. Zase na druhou stranu z těch korektorů, co je v drogeriích u značek rimmel, maybelline, astor apod (když tedy vynechám ten Dermacol) bych ho zařadila mezi nejlepší. :) Ono problém odstínů je všude, i u toho Dermacolu, leda objednat přes internet. Já osobně Akcecolor nepoužívám, jen párkrát jsem ho zkusila, ale slyšela jsem, že po nějaké době užívání přestává fungovat jeho složka, která má např. pupínek uzdravit, ale sama to odzkoušené nemám :) Jinak moc dík za tip i pro ostatní, kteří si to přečtou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)