sobota 24. března 2012

Rezenze na BBcream od Garnier

V poslední době se stal BB cream jeden z nejvíc komentovaných a probíraných kosmetických výrobků tohoto roku. Mě osobně nejvíc zaujal z jednoho prostého důvodu a to je čas. Bylo by pro mě mnohem pohodlnější, kdybych si místo hydratačního krému, báze pod makeup, makeupu, popřípadě korektoru apod. nanesla jen BB cream. 


Druhou otázkou je jestli to nejsou jen sliby a zda-li opravdu splňuje, to co má napsáno na krabičce. 



má hydratovat 24 h
( popravdě mě 24h na krabičce kosmetiky vždycky spíš rozesměje než naláká)

má sjednocovat pleť

má krýt nedokonalosti




Pro začátek by bylo asi vhodné zmínit něco málo o mé pleti, protože co vyhovuje mě rozhodně nemusí vyhovat ostatním.
Tak tedy mám spíš suchou plet bez jakýchkoliv pupínků nebo jiných nedokonalostí. Mým jediným problém jsou někdy se objevující červená líčka. Jinak vyhledávám spíše mastnější výrobky a pokud možno, tak na citlivou pokožku. Co se týče odstínu, tak od bledulky mám fakt hodně daleko. Proto mám odstín pro normální plet, tedy druhý-tmavší odstín, který se dá v drogeriích sehnat.

Cena: od 170-200 kč.
Pokud budete mít štěstí chytnete zrovna slevu. Já měla štěstí na akci BB cream + dárek v podobě béžového budíku :D






 Tak tedy po otevření mě nejdřív zaujala příjemná jemná vůně, nesnáším výrobky s vtíravou a hodně výraznou parfemací. Potom jsem nanesla na hřbet ruky velké množství BBcreamu a to byla přesně ta chvíle, kdy jsem se zarazila nad odstínem, který ani zdaleka neodpovídal mé pleti :D Naštěstí když jsem krém rozetřela, tak mi spadl kámen ze srdce. Absolutně splynul a žádné tmavé šmouhy nezanechal. Pokud jste tedy majitelky pleti, která není zrovna bledá, odstín normální pleť Vám bude vyhovovat.


Krém se roztírá úplně bez problému, ale co se týče krytí ani zdaleka nečekejte, že splní to co splňuje kvalitní makeup. Rozhodně nezakryje pupínky, kruhy pod očima nebo pigmentové skvrny. Jelikož mě ale nic podobného netrápí s jeho krytím jsem velmi spokojená. Krásně hydratuje plet a nevytváří šupinky. Kůže je po něm krásně hebká a hladká.  Tvář krásně sjednotí a to včetně mých červených líček.
Co se týče rozzáření pleti, určitě s ním nedoshánete takového výsledku jako s rozjasňovačem nebo s krémem, který obsahuje třpytivé částečky, ale na tónovací krém je výsledek víc než uspokojivý.

Takže zkontrolujeme, které sliby opravdu splnil:
→ má hydratovat 24 h 
Mou suchou pokožku vydrží hydratovat jen malý zlomek z celého dne, ale určitě vydrží po dobu, kterou budu ve škole a to mi bohatě stačí. Navíc není problém si před použitím nanést i obyčejný hydratační krém.

→ má sjednocovat plet
Tohle plní na 1! Navíc dodá krásný odstín, podle mého na denní líčení ideální.

→ má krýt nedokonalosti
Narovinu, pokud jsou nedokonalosti dosti výrazné bez korektoru se ani za nic neobejdete. Pokud máte problematickou plet BB cream bych nedoporučovala. Kdybych krytí oznámkovala jako ve škole, dostal by známku 3-.

  (Berte fotku s rezervou, přiblížení a zaostření foťáku je nelítostné, červené tečky jsou naživo téměř neviditelné :D)

Takže závěrem pokud chcete plet jen sjednoti, chcete mít plet hebkou tak budete z BB creamu nadšení. Je to pro mě kvalitní tónovací krém typu, který sežente i u značky Dermacol.
Jsem s ním moc spokojená a na denní nošení ho budu ráda používat.

Mé celkové hodnocení je 4/5 hvězd. 











2 komentáře:

  1. Fajn článek! :) Nevíš jestli se dá sehnat i BB Cream pro úplné bledule, nebo jsou spíš ty tmavší odstíny?

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín pro světlou plet, je poměrně dost světlý a myslím, že po rozetření bude vhodný i pro bledulky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)