sobota 24. března 2012

Recenze na korektor proti kruhům pod očima od Garnier

Myslím, že jako každá mám občas problém s kruhy pod očima, at už vlivem nedostatku spánku (dík školo) nebo geneticky. V minulosti jsem to řešila, tak že jsem tuhým korektorem přejela postižené místo, rozmazala prsty a šla. Vyzkoušela jsem i množství tekutých korektorů a většinou jsem byla spokojena, protože zakryly, tak jak měly. 
Nedávno mě zaujal korektor právě od Garnier, který slibuje, že nejen kruhy zakryje, ale také proti nim bojuje. Tak jsem tedy neodolala a koupila ho.


Cena: od 190-220 Kč
Myslím, že sehnat ho nebude žádný problém, zatím jsem ho viděla téměř ve všech drogeriích.



Tak tedy odstín je spíš žluto-oranžový, po nanesení příjemně chladí a oko mi nijak nepodráždil (a to je co říct!). Korektor nerozetírám, ale snažím se ho pomocí prostředníčku+ukazováčku jemně vklepat do pokožky. 

Po nanesení uvidíte rozdíl, Roll-on kruhy hezky zakryje, ale když krytí srovnám například s tekutým korektorem od MF, tak je méně intenzivní. Pochybuju, že by zvládl zakrýt opravdu výrazné tmavé kruhy. Mně osobně vyhovuje, že nezalézá do jemných očních vrásek a projasnění vydrží hodně dlouho.


(Doufám, že na fotce bude rozdíl alespoň trochu znát :) )

Co se týče celkového boje proti kruhům, těžko říct, používám roll-on několik týdnů jako součást denního líčení a rozdíl zatím nepozoruju. Třeba se to časem ještě změní, pokud se tak stane, dám vědět.
Na závěr, pokud máte kruhy spíš jemné a méně viditelné jako já a chcete oční okolí hlavně projasnit budete z výrobku nadšení.

V případě, že mají od málo viditelných hodně daleko, doporučuji podívat se po kvalitním tekutém nebo krémovém korektoru.

Celkové hodnocení 4 z 5 hvězd.
Pátou hvězdu dám až tehdy, kdy poznám, že roll-on fakt zabojoval a kruhů mě zbavil úplně :D






5 komentářů:

  1. Tak tohle mi na kruhy pod očima nepomáhalo vůbec! Ale jako make up na celej obličej to nemělo chybu XD

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, neměla bys tip na nějaký opravdu silně krycí korektor na kruhy pod očima. Geneticky mám opravdu výrazné černočerné kruhy pod očima, vypadám nemocně... Jen tak něco je nezakryje. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Dermacol Makeup Cover, jediný problém je, že v drogeriích jsou k dostání pouze tři základní odstíny a ty málo komu sedí. Tento korektor, ale objednáš v pohodě i na internetu stejně jako seženeš i obrázky odstínů, jedná se o nejlépe krycí korektor, který jsem zatím zkusila. Ikdyž je to jen velmi malé balení, tak dlouho vydrží a cena je víc než dobrá :) Jinak takový tekutý korektor od Max Factor Mastertouch je také dobře krycí, ale ani náhodou tak jako Dermacol :)

      http://i.kosmetika-elnino.cz/kecz/picts/thumb-large/13-kosmetika-dermacol-makeup-cover-211.jpg Tady je obrázek :) Cena se pohybuje od 120-140 korun :)

      Vymazat
    2. MinimalistLady6. dubna 2012 v 9:26

      Moc děkuju. Pořídím si. :-)

      Vymazat

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)