úterý 27. března 2012

Hnědé každodenní líčení

Bohužel vyfotit líčení, tak aby šly hezky rozpoznat barvy i stínování je pro můj obyčejný digitál zřejmě nadlidský výkon. Bohužel bude to muset stačit. Je to asi to nejjednoduší líčení pro všední den, zabere zhruba 5 minut a není nijak výrazné, výrobky jsou běžně k dostání v drogeriích a jsou z levné cenové kategorie.


Celkový makeup popisovat nebudu, je to klasika báze, korektor, makeup, pudr, tvářenka :)



Co se týče očí: 

1) Když máme připravenou plet na víčko naneseme bázi, já použila tu od Essence, není nijak úžasně dokonalá, ale stíny zafixuje a zvýší jejich pigmentaci takže pro denní použití určitě bohatě stačí.

2) Pod obočí naneseme štětečkem světlý stín, třeba Essence odstín 22 BLOCKBUSTER matt effect, nebo jakýkoliv jiný, který se odstínem podobá.

3) Na celé víčko naneseme světlý stín zlatobéžové odstínu, třeba z paletky NYC Union square.


4) Do očního záhybu naneseme středně hnědý stín, například z mini paletky od značky basic "Earth life style"



5) Do vnějšího koutku oka pomocí štečku v klepeme nejtmavší hnědý odstín, nejlépe matný. Opět jsem použila paletku NYC Union square.

6) Pod oko naneseme stejným sínem tenkou linku, pomocí obyčejného štětečku nebo lépe s skoseným štětečkem od essence, který má být na gelové linky :D

7) Naneseme jakoukoliv oblíbenou řasenku černé barvy, na denní nošení bohatě stačí jedna vrstva řasenky. Momentálně mám nejraději řasenku Imperial od značky Dermacol, která řasy neslepuje a krásně natočí.

Hotovo, určitě by se daly použít i černé tekuté linky na zvýraznění, ale myslím si, že na den stačí tohle bohatě :)

1 komentář:

Děkuju mnohokrát za Tvůj komentář :)